Назад к списку

Хочеш змінити своє кар'єрне майбутнє?

Хочеш змінити своє кар'єрне майбутнє? 🙄 Хочеш навчатися в Польщі?🙄 Незнаєш чи потрібна тобі якісна, європейська освіта????🤔 Не потрібно вагатися, потрібно вирішувати!!!! Ми пропонуємо тобі врахувати переваги отримання освіти в Польщі:
📍Висока як
ість освіти в Польських ВНЗ за прийнятною ціною, середня вартість навчання в межах 1000-1500 євро/рік
📍Диплом, що визнається в усіх країнах Європи, Канаді та США, а також отримання повної вищої освіти за три роки
📍Вступ без іспитів та ЗНО.Більшість університетів не проводять вступні іспити, достатньо отримати сертифікат про знання польської або англійської мови, пройти мовні курси при університеті і мати хороший середній бал атестату.
📍Міжнародні програми обміну та стажування. В українських студентів є можливість приймати участь в стажуванні у всесвітніх компаніях і отримати трудову угоду вже на останньому курсі університету. А програми міжнародного обміну, такі, як ERASMUS та ін., забезпечать отримання подвійного диплому - польського ВНЗ та британського, німецького, французсьго, американського тощо. При цьому вартість навчання незмінна.
📍Можливість підробляти під час навчання. Українські студенти з моменту настання повноліття мають право офіційно працювати під час навчання в польських ВНЗ.
Якщо ти ХОЧЕШ навчатися в Польщі, значить ти БУДЕШ навчатися в Польщі. 😉👍😉
Телефонуй 093-093-91-41, 067-702-60-45 , або ж приходь за адресою вул. М. Кошки 9/2. Консультація БЕЗКОШТОВНА!!!!!!!!!.
Посмотреть на Facebook
2014-2022
Авторські права захищено.