ТЕХНІК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Основні професійні завдання, які виконує готельний технік, включають усі заходи, пов'язані з професійним та комплексним обслуговуванням гостя готелю (рецепція, багатопрофільний сервіс, гастрономія, додаткові послуги), крім того, збір даних, збір інформації, планування різних типів готельних послуг.
Чому ти навчишся?
- всебічне та комплексне обслуговування гостей готелю з використанням робочих методів на посадах у різних типах та категоріях готельної бази
- організація роботи в готельному закладі
- організація послуг громадського харчування та належне обслуговування споживача
- організація та проведення конгресів, ярмарків, конфепенцій та інших заходів
- організація туристично-рекреаційних послуг
- оздоблення інтер’єру різних закладів готельного та громадського харчування
- співпраця з компаніями, що надають послуги для готельних закладів
- ведення листування та обслуговування сучасної оргтехніки
Кваліфікації:
Т.11. Планування і реалізація послуг в рецепції
Т.12. Обслуговування гостей готелю
Де зможеш працювати:
- в готельних установах
- в центрах відпочинку
- в оздоровчих закладах
- в пансіонатах
- в готелях
- в хостелах
- в сучасних мобільних базах: пароми, судноплавні, залізничні, повітряні
Список предметів:
- Загальноосвітні предмети
- Основи готельного господарства
- Організація роботи в готелі
- Робота на рецепції
- Послуги харчування в готелі
- Маркетинг послуг готелю
- Основи бізнесу в готельно-ресторанній справі
- Вивчення іноземної мови у напрямку
- Обслуговування споживача
- Інформаційне обслуговування в готелі